Foto portada: Llucifer i Satanàs, en un moment del muntatge. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula, obligada a suspendre ‘Els Pastorets’

La pandèmia per Covid-19 ha obligat a suspendre el muntatge més representatiu de Joventut de la Faràndula, Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. En un comunicat, l’entitat de teatre amateur de Sabadell assegura que “les traves i els impediments a l’hora de poder tirar endavant amb l’espectacle, ens ho fa del tot impossible”.

Joventut de la Faràndula ha manifestat que “tenim la limitació que no ens podem trobar més de sis persones per poder assajar” i assegura que “l’entrebanc principal és que el Procicat ens permet com a Entitat dur a terme qualsevol activitat cultural com a bombolla de convivència habitual amb un màxim de 20 components. Considerem que fer els nostres Pastorets amb 20 persones és, malauradament, inviable”.

“Hem intentat trobar-hi solució i sobre el paper n’hi havia i ho teníem tot a punt, però qualsevol mesura que havíem de prendre per complir amb aquest límit de gent feia que el nostre espectacle se’n ressentís i la seva qualitat baixés de manera substancial”.

L’entitat subratlla que “no està en la nostra voluntat fer uns Pastorets que no estiguin a l’alçada de Joventut de la Faràndula” i prefereixen “optar per acceptar que ens veiem obligats a suspendre les funcions d’enguany i preparar-nos ja per tal que el 2021 podem dur a terme uns grans Pastorets tal i com la Joventut de la Faràndula es mereix i el nostre públic espera”.

Foto portada: Llucifer i Satanàs, en un moment del muntatge. Autor: David B.