La Bella i la Bèstia. Autor: David B.

‘La Bella i la Bèstia’ s’acomiada del públic aquest cap de setmana

Joventut de la Faràndula durà a terme aquest dissabte i diumenge les tres darreres funcions d’aquesta temporada del musical dirigit per Quim Carné, La Bella i la Bèstia.

El muntatge que ha tornat a conquerir l’escena sabadellenca omplint de música, dansa i color el clàssic de la factoria Disney, adaptat a un musical en gran format.

El musical, destinat a tots els públics, compta amb les veus de Cristina Barbero (Bella), d’Alba Valero (Senyora Pots), de Joan Baptista Torrella (Lumier) i de Miquel Rosselló (Bèstia) que tornen a brillar juntament amb un elenc d’una vuitantena d’actors.

El muntatge compta també amb Roser Castellví com a ajudant de direcció, amb Roger Pérez en la direcció musical i en Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots en la direcció coreogràfica.

Representacions

El musical La Bella i la Bèstia, s’acomiadarà aquest cap de setmana dels espectadors fins la propera temporada. Per aquelles persones que encara no han pogut gaudir d’aquest espectacle, es faran tres darreres funcions, dissabte 10 de març es representarà a les 18 hores i el diumenge 11 de març en doble funció a les 12 i a les 18 hores.

Foto portada: un moment de l’obra. Autor: David B.