La botiga dels horrors. Autor: josep Ubia.

‘La botiga dels horrors’ arriba al Teatre del Sol

L’estrena que va obrir aquesta temporada del Teatre Sant Vicenç, La botiga dels horrors, arriba aquesta divendres a la Sala Gran del Teatre del Sol. El muntatge inspirat en The little Shop Of Horrors, de Roger Corman, que Howard Ashman i Alan Menken van portar al teatre, en aquest cas en una adaptació musical dirigida per Marina Julià.

La botiga dels horrors presenta un entretingut musical amb una posada en escena elegant, amb una escenografia apropiada i molt ben treballada, que recrea una botiga en decadència a punt de tancar les seves portes. És en aquest moment que una estranya planta es creua en el camí de Seymour, el fill adoptiu de Mushnik el propietari de la botiga i que portarà amb un alt preu a l’èxit i la fama als personatges que no podran apartar-se d’un desenllaç tràgic.

Els personatges principals del muntatge són en Seymour, interpretat per una de les cares conegudes de l’entitat, Marcel Castillejo, un noi recollit per Mushnik, l’amo de la botiga representat per Jordi Cascales, un jueu malcarat. A la botiga hi treballa l’Audrey interpretada per Núria Ollé, una noia acomplexada amb nuvi dentista i sàdic, de la mà de Toni Ferrer. Entre el repartiment s’hi troben també Nara Ayguadé, Marta Venancio, Núria Frutos, David Benedicto, Cristina Muñoz, Marc Pons, Emma Soler, Maria Cutchet, Neus Caparrós, Pilar Tortajada i Hèctor Villanueva. La planta comptarà amb la manipulació d’Albert Figaró i la veu de Llorenç Costa i de Francesc Asens. La posada en escena, la completen les coreografies de la mà de Cristina Allande, de l’escola de dansa Ritme.

Representacions

La botiga dels horrors, el musical produït pel Teatre Sant Vicenç es reestrenarà aquest divendres 26 d’abril al Teatre del Sol a les 21:30 hores. Es representarà els dies 27 d’abril i el 3, 4 i 10 de maig a les 21:30 i el 12 de maig a les 18 hores.

Comiat de ‘Figuretes de vidre’

L’obra de Tennessee Williams s’acomiadarà del Teatre del Sol aquest diumenge, tot i que tornarà de nou la propera temporada teatral. Figuretes de vidre (The glass menagerie) retrata la desesperació callada dels anys 30, posant de relleu la nostàlgia dels temps passats, la soledat i dels amors perduts, la necessitat de somiar i l’esperança. Dalt de l’escenari de la Sala petita hi trobem a Montse Martínez, Enric López, Jèssica Martín i Jordi Ramoneda. Les dues darreres representacions es faran el dissabte 27 a les 21:30 hores i el diumenge 28 a les 18:30 hores.

Foto portada: un moment de La botiga dels horrors, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.