Un moment de els Pastorets. Autor: David B.

La Faràndula aconsegueix un rècord històric d’espectadors amb ‘Els Pastorets’

Satisfacció generalitzada entre els membres de Joventut de la Faràndula al haver aconseguit batre un rècord d’espectadors aquesta temporada, portant al teatre a 6.200 espectadors en les vuit representacions de Els Pastorets.

El clàssic nadalenc de Josep Maria Folch i Torres, ha aconseguit portar al teatre la Faràndula 1.000 espectadors més que en la darrera temporada. En aquesta edició Els Pastorets han estat dirigits per Montse Serra, que ja va dur a terme tasques de direcció en la darrera temporada juntament amb Albert González, i Albert Gorina que aquest any s’ha estrenat en la direcció de l’obra.

El muntatge de gran format, on hi participen més de 200 persones, ha aconseguit novament captivar al públic que ha assistit a les representacions, en un any que s’han dut a terme diversos canvis i rotacions d’actors en alguns dels papers protagonistes i doblant el repartiment de tots els personatges.

La codirectora de Els Pastorets, Montse Serra, s’ha mostrat molt satisfeta amb el nombre d’espectadors aconseguits i creu que l’augment de públic es pot haver produït “pel canvi d’alguns papers protagonistes, el doble repartiment i el canvi en la direcció”.

Després d’aquesta resposta del públic Joventut de la Faràndula ja ha començat a posar en marxa la maquinària de Els Pastorets per a la temporada 2019-2020, que molt possiblement arribarà amb una escenografia renovada.

Pastorets infantils

Els més joves de l’entitat duran a terme l’edició infantil de Els Pastorets, com és habitual a La Sala Miguel Hernández, els propers 26 i 27 de gener. Aquest muntatge estarà dirigit per Dani Alboreda, Pol Miró i Marc Salvador.

Foto portada: un moment de Els Pastorets. Autor: David B.