Foto portada: un assaig de Rapunzel. Autor: David B.

La princesa ‘Rapunzel’ arriba a la Faràndula

El proper cap de setmana, Joventut de la Faràndula estrenarà l’esperada estrena del darrer títol de la temporada, Rapunzel, la princesa perduda. Hi haurà sis funcions durant dos caps de setmana.

Salva Peig i Maria Pla tornen a dirigir de forma conjunta un musical de gran format rescatant una història clàssica dels germans Grimm amb un gir totalment actualitzat. Rapunzel, la princesa perduda s’estrenarà al Teatre La Faràndula el proper dissabte 19 de maig, amb una setantena d’actors que cantaran 18 temes musicals realitzats pel compositor sabadellenc Xasqui Ten i ballaran les coreografies realitzades per Montse Argemí de l’Escola de dansa Bots.
En aquesta versió del conte clàssic es donarà molta importància a la música, on s’han incorporat desenes d’elements que actuen com una banda sonora. Acompanyarà els personatges durant la representació i que alertarà al públic sobre l’esdeveniment que succeirà a continuació.

Els bàrbars en un assaig. Autor: David B.

L’elenc està format per algunes cares conegudes de l’entitat com és el cas d’Alba Grau, que va donar vida a Dorothy del Món del Màgic d’Oz i que interpretarà a la princesa Rapunzel. Xavi Clapés donarà vida al personatge de Gynn. Va interpretar a l’Espantaocells del Màgic d’Oz o el Talòs de l’estrena de la passada temporada de La Bella i la Bèstia. Entre els personatges principals s’estrenen en un muntatge de Joventut de la Faràndula Maite Ferré, que interpretarà a la Fetillera o la reina, Maria Victòria Portalés, que trepitjarà l’escenari per primera vegada. Entre els personatges dels bàrbars i la resta del repartiment, tots ells, són membres de l’entitat, del Taller de Teatre Infantil (TTi) i el Taller de Teatre d’Adults (TTA).

Peig i Pla tornen a la direcció 

Després de l’èxit de El conte de Hansel & Gretel, Salva Peig i Maria Pla dirigiran una de les apostes fortes de la temporada de Joventut de la Faràndula. Un muntatge que comptarà amb una posada en escena innovadora i molt trencadora, amb elements figuratius i amb un tipus de decorat que no s’acostumen a veure en les produccions de l’entitat sabadellenca, de la mà de Mercè Lucchetti.

Representacions

Rapunzel, la princesa perduda s’estrenarà el proper dissabte 19 de maig a les 18 hores i es representarà els dies 20, 26 i 27 de maig, els dissabtes a les 18 hores i els diumenges en doble funció, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Foto portada: un assaig de Rapunzel a l’Estruch. Autor: David B.