Luces de Bohemia. Autor: David B.

‘Luces de Bohemia’ s’acomiada del públic aquest cap de setmana

El clàssic de Ramón Maria del Valle-Inclán Luces de Bohemia s’acomiadarà dels espectadors del Teatre del Sol aquest cap de setmana en les dues darreres funcions.

El muntatge que ha dirigit Ramon Ribalta, ha portat a la sala petita més de 2.100 espectadors en 34 funcions de l’esperpent de Luces de Bohemia. En l’obra el públic pot gaudir de la gran interpretació del paper protagonista, Max Estrella, que recau en un dels rostres habituals del Teatre del Sol, Enric López, que ha protagonitzat, entre d’altres, Castle School, La senyoreta Júlia, Cartes d’amor, Les bruixes de Salem, Set núvies per a set germans, i estrenarà el proper 19 de desembre Troia, una veritable odissea!, a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Cal destacar la resta de l’elenc, format per Ricardo García, que interpreta el paper de Don Latino, d’Estela Pérez, Cristina Suárez i Gemma Pellicer, Rubén Medina, Manu Fuster i Fran Rueda, entre els quals es reparteixen 38 canvis de personatge.
Pels amants del bon text i del bon teatre, no poden deixar perdre l’oportunitat de veure un dels muntatges més exitosos de la Sala Petita del Teatre del Sol. Darreres dues oportunitats, aquest dissabte 8 de desembre a les 21 hores i diumenge 9 de desembre a les 18:30 hores, quan el muntatge s’acomiadarà definitivament del Teatre del Sol després de 36 funcions.

Joseph a la sala gran

L’exitós muntatge Joseph i l’increïble abric en technicolor, continua aquesta temporada captivant els espectadors. Aquest muntatge ple de música i color es pot veure els diumenges a les 18 hores.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.