Luces de Bohemia. Autor: David B.

‘Luces de Bohemia’ s’acomiada del públic sabadellenc

L’esperpent de Valle Inclán, Luces de Bohemia que s’ha representat amb gran èxit al teatre del Sol s’acomiada dels espectadors aquest diumenge 25 de març.

Després de passar per la Sala Petita del Teatre del Sol més de 1.800 espectadors en 25 funcions del muntatge dirigit per Ramon Ribalta, Luces de Bohemia, prendrà el relleu el musical Els joves combustibles de Robbie Best.

El nou muntatge que arribarà a la Sala Petita a partir del 20 d’abril i fins el 6 de maig vindrà la mà de la companyia de teatre Calámine, sota la direcció d’Hugo Guzmán. El muntatge comptarà amb l’actor Enric López, que fins aquest diumenge dona vida a Max Estrella, a Luces de Bohemia, juntament amb Marc Rigat, Mariona Ginès, Estel Tort o Ernest Fusté entre d’altres.

Torna el Jazz

Aquest divendres 23 de març a les 21:30, tornen les Nits de Jazz amb Kodjo Senyo a la biblioteca del Teatre del Sol. Els ritmes tradicionals africans amb tocs de blues i jazz, tornen amb la música del cantautor de Togo que viu a l’Empordà. Aquest concert comptarà amb la col·laboració de l’actriu i cantant sabadellenca, Mar Fayos.

Estrena Morena
Un moment de No és tan fàcil.

La biblioteca del teatre acollirà la companyia sabadellenca Estrena Morena amb el muntatge No és tan fàcil, amb Marta Tricuera, Carles Prats i Jep Barceló. Una comèdia sobre el món del matrimoni, escrita pel popular dramaturg i component de El Tricicle, Paco Mir. Les funcions es duran a terme els divendres i els dissabtes a les 20:30 hores del 6 d’abril i fins el 5 de maig.

Joseph continua amb força

El musical Joseph i l’increïble abric en technicolor, que es va estrenar el 25 de novembre, segueix penjant el cartell d’entrades exhaurides a la majoria de les funcions. Les representacions seguiran tots els dissabtes i diumenges a les 18 hores. Els dies 31 de març i 1 d’abril no hi haurà funcions. A partir del 7 d’abril continuaran les representacions en el seu horari habitual.

Foto portada: Luces de Bohemia, al Teatre del Sol. Autor: David B.