Neix el ‘Festival Katifeia’ de teatre social al Tallaret

Diumenge, el Casal El Tallaret del barri de La Creu Alta durà a terme el primer festival de teatre social i de música que es realitzarà a Sabadell de forma autogestionada. Funcionarà amb taquilla inversa.

El Festival Katifeia es durà a terme el proper 29 de juliol a partir de les 10 del matí i fins les 21:30 hores al pati del Casal El Tallaret. Durant tot el dia hi haurà 10 propostes que alternaran actuacions musicals i teatrals. A les 11 del matí, i després dels parlaments, obrirà el Festival una obra feminista en clau d’humor, titulada El Coñazo, de la compayia Rebellatorum.

A continuació hi haurà la representació dels muntatges de Les frites teatre, Terapia 155 de la companyia Microexplicarte, Lágrimas de San Lorenzo de Sarah Melé, Performance del grup de teatre de l’Obrera i l’actuació Yo soy tú, cuando soy yo del grup Rebellatorum, encarregats d’obrir el Festival.

L’activitat, tot i ser gratuïta, es pretén finançar a través de la taquilla inversa i amb el servei de barra on s’oferirà també dinar i sopar a preus populars.

Foto portada: Un moment de El coñazo. Autor: Cedida.