Actors i titelles de Perduts i Peluts. Autor: David B.

Obre un nou espai d’arts escèniques al centre de Sabadell

Aquest mes de febrer ha obert un nou escenari a Sabadell on poder realitzar muntatges de diferents arts escèniques. És l’espai Sonĝi kune, al carrer Garcilaso 110. S’estrena amb Perduts i peluts aquest cap de setmana. 

Per estrenar aquest nou espai teatral que no només programarà propostes destinades a un públic familiar, la companyia ha apostat pel musical infantil, Perduts i Peluts, estrenat a Barcelona, i que arriba totalment renovat per al públic sabadellenc.

En el musical, recomanat per a un públic a partir de tres anys, l’amor triomfa per damunt de l’odi. Està protagonitzat per uns peluts personatges, unes fantàstiques titelles fetes a mà per Elisa Boada i que compta amb els actors Xavi Clapés, Gemma Maus i Ari Clapés, sota la direcció d’Alba Grau i Marina Xeix, fundadores de la companyia Sonĝi kune, que en esperanto vol dir ‘somiar junts’.

un moment del muntatge. Autor: David B.
Un moment del muntatge. Autor: David B.

Perduts i Peluts té lloc al nostre món, però la major part de l’acció transcorre en un món paral·lel: el món dels titelles, al que hi arriben a través de El llibre de l’amor, i és on descobriran i faran descobrir els espectadors quina és la importància d’estimar els altres de mil maneres diferents. Els tres protagonistes es trobaran amb dos ossets-follets extremadament trapelles que crearan embolics entre ells i una reina malvada que farà tots els possibles perquè s’odiin.

Representacions

Perduts i Peluts, el primer dels muntatges d’aquest espai es podrà veure els dissabtes de febrer a les 18 hores i cada dissabte de març a les 12 del migdia al carrer Garcilaso, 110.

Foto portada: actors i titelles de Perduts i Peluts. Autor: David B.