Peter Pan. Autor: David B.

‘Peter Pan’ aixeca el vol al Sant Vicenç

Aquest diumenge el Teatre Sant Vicenç ha estrenat amb èxit una de les propostes més esperades de la temporada 2017-2018 i que el Centre recupera vuit anys després de la seva estrena.

Peter Pan ha començat les seves aventures a l’escenari creualtenc amb les dues primeres funcions plenes a vessar de públic, que impacient volia veure la història del nen que no es vol fer gran.

Peter Pan. Autor: David B.
Els pirates en una de les escenes. Autor: David B.

L’adaptació teatral de l’obra de James Mathew Barrie torna de la mà del sabadellenc Toni Ten, mantenint el muntatge clàssic de l’anterior posada en escena, incorporant novetats tècniques i efectes visuals moderns.

El muntatge, que compta amb una cuidada posada en escena, hi participen uns 150 actors en doble repartiment. S’ha incorporat Pep Cañadell com a cap de producció, Clara Camps com a ajudant de direcció i Anna Palau, que s’ocupa de la coordinació general.

La nova versió de Peter Pan aconsegueix posar-se el públic a la butxaca des del primer moment, ja que compta amb moltes sorpreses que el públic no s’espera.

Representacions

Peter Pan es representarà els dies 25 de març, el 4, 11, 18 de març i el 8 d’abril en doble funció a les 11:30 i a les 18 hores. El dia 24 de març es representarà a les 18 hores i el 25 d’abril a les 11:30 hores.

Foto portada; un moment de la representació. Autor: David B.