Rapunzel. Autor: David B.

‘Rapunzel’ sorprèn novament el públic

El musical de Joventut de la Faràndula, Rapunzel, la princesa perduda, dirigit per Salva Peig i Maria Pla, ha tornat a enamorar el públic sabadellenc en la tercera i última posada de llarg al Teatre La Faràndula.

Un cop més, el públic esperava impacient l’inici del musical que ha portat fins al moment més de 7.000 espectadors en les dues darreres temporades.

Al capdavant del muntatge, hi trobem els actors sabadellencs com Alba Grau i Xavi Clapés, que donen vida a la parella protagonista, Rapunzel i Gynn Fisher, respectivament. Ells dos faran front a la malvada Fetillera interpretada per Maite Ferrer, ajudats per uns divertits i forts personatges, els Bàrbars, que els ajudaran a poder complir els seus somnis. El muntatge compta amb alegres coreografies de Montse Argemí de l’escola de dansa Bots i amb la música composada per a l’ocasió de la mà de Xasqui Ten

Joventut de la Faràndula porta de nou a l’escenari, un musical de gran format, cuidat i amb tots els ingredients necessaris per complir ambles expectatives de petits i grans.

Representacions

Per aquelles persones que encara no hagueu vist Rapunzel, la princesa perduda, queden cinc representacions abans que el muntatge s’acomiadi de l’escenari sabadellenc. El musical es representarà el diumenge 3 de novembre en doble funció a les 12 i a les 18 hores, el dissabte 9 de novembre a les 18 hores i el diumenge 10 de novembre, en doble funció.

Foto portada: un moment del muntatge, aquest dissabte. Autor: David B.