S’obre un canal de Youtube participatiu per celebrar el dia Mundial del Teatre

En motiu de la celebració del Dia Mundial del Teatre, la regidoria de Cultura de l’ajuntament de Sabadell ha obert una llista de reproducció participatiu, on tothom qui ho desitgi pot fer les seves aportacions teatrals.

Aquesta proposta està pensada per ser participativa i oberta tant  a la gent que fa teatre com a la que no i  a les famílies. L’objectiu es que tothom pugui penjar peces curtes de vídeo, d’un màxim de tres minuts, en les que s’interpretin monòlegs, escenes d’obres de teatre o fins i tot temes de musicals, això sí, tots ells fets des del confinament.

La llista és pública, i quedarà oberta indefinidament. Per poder penjar un vídeo en aquest canal s’ha d’accedir al canal de Youtube amb el nom d’usuari lespectaclecontinuasabadell@gmail.com i amb la contrasenya continuasabadell2020.

Fins al moment en aquest nou canal hi ha penjat, entre d’altres, el vídeo amb el manifest de Sabadell pel Dia Mundial del Teatre amb text d’Àngels Fuster i on hi participen les entitats teatrals sabadellenques, així com actors sabadellencs reconeguts com Rosa Renom, Ramon Madaula, Montse Martínez, Òscar Castellví, Santi Ricard o Mireia Llunell entre altres.

Aquesta proposta s’emmarca en la campanya lespectaclecontinuasabadell on les companyies teatrals i culturals de la ciutat han anat penjant les seves produccions en video, en obert i de forma gratuïta perquè els teatres continuïn oberts en aquest dies de confinament.

Foto portada: fotograma d’un dels videos penjats al canal per Teatre d’Insomni.