La Bella i la Bèstia

Torna l’èxit de ‘La Bella i la Bèstia’

Joventut de la Faràndula, torna a portar a l’escenari el musical La Bella i la Bèstia, la gran estrena de la temporada passada que va aconseguir portar al teatre municipal sabadellenc 5.000 espectadors.

La Bella i la Bèstia, que porta el segell de Joventut de la Faràndula, dirigida per Quim Carné, aconsegueix traslladar a l’espectador a un món màgic que beu d’un dels gran clàssics de la factoria Disney, adaptant la història per a poder ser representada de forma teatral, deixant de banda el relat de la flor que es va pansint pel d’un jove príncep i una nena del poble que són amics.

El muntatge de gran format compta amb Roser Castellví com a ajudant de direcció, amb la direcció coreogràfica de Monste Argemí de l’Escola de dansa Bots, de Roger Pérez en la direcció musical i que aquest any s’incorpora al repartiment com a Tic-tac.

El musical compta amb 12 temes musicals composats de la mà d’Oriol Padrós i interpretats en directe per Cristina Barbero en el paper de la Bella, Miquel Roselló com a Bèstia, en el paper de Lumier hi trobem a Joan Bta. Torrella, Alba Valero com a Senyora Pots, Josep Mª Cruells que interpreta al Forçut i Xavi Salvador dóna vida a Tom, el pare de la Bella.

Representacions

La Bella i la Bèstia es representarà al Teatre La Faràndula de Sabadell els dies 3, 4, 10 i 11 de març, els dissabtes a les 18 hores i els diumenges en sessió matinal a les 12 hores i en sessió de tarda, a les 18 hores.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: David B.