Godspell. Un moment del muntatge. Autor: David B.

Un modern Jesús de Natzaret arriba al Teatre del Sol

Aquest diumenge el grup teatral Hakuna ha estrenat a la sala gran del Teatre del Sol el nou muntatge Godspell, que porta als nostres dies i de manera totalment actual, la història de Jesús de Natzaret.

El musical Godspell, de John-Michael Tebelak i Stephen Schwartz creadors d’altres musicals exitosos com Wicked (2003) i de les lletres dels llargmetratges animats de la factoria Disney, com Pocahontas (1995), El Jorobado de Nôtre Damme (1996) o El príncipe de Egipto (1998), arriba al Teatre del Sol de la mà dels directors sabadellencs Núria de Bofarull i Oleguer Alguersuari.

En questa renovada versió que es va estrenar els anys 70, es mostra un Jesús de Natzaret portat als nostres dies i on es mostren els seus ensenyaments i la seva feina diària al costat dels seus apòstols i deixebles, fins que un d’ells trairà al seu mestre i el lliurarà a la mort.

Godspell. Un moment del muntatge. Autor: David B.
Godspell. Un moment del muntatge. Autor: David B.

Aquesta història compta amb una moderna posada en escena, plena de llum, ritme i humor, amb unes grans peces musicals que recreen variats estils musicals i veus en directe.

Representacions

Es representarà a la sala gran del Teatre dels Sol els propers 16, 17, 23 i 24 de març, els dissabtes a les 20:30 i els diumenges a les 18 hores.

Foto portada: Godspell al Teatre del Sol. Autor: David B.