Foto portada: actuació dels Saballuts a Barberà. Autora: C.Ventura / @saballuts.

Barberà és talismà pels Saballuts

Els Castellers de Sabadell han descarregat aquest diumenge el 3 de 9 amb folre. Una actuació excel·lent que iguala els millors resultats dels Saballuts. El 3 de 9 amb folre ha arribat a la Festa Major de Barberà del Vallès.

Com el Clot, Barberà s’està convertint en lloc de festa pels Castellers de Sabadell. Els camises verdes van descarregar aquest diumenge el 3 de 9 amb folre, fent la segona torre de 9 de l’any. De fet, ja durant la Festa Major barberenca de 2016 i també l’any 2015 els Saballuts van descarregar el mateix castell. En aquesta ocasió, han mostrat seguretat total. No debades els camises verdes han completat ja aquesta figura en un total de vuit ocasions. L’actuació es va completar amb un 2 de 8 amb folre i un 7 de 8. Es tracta, fins ara, de la millor actuació de la temporada per la colla castellera local.

En el mes de juliol, els Saballuts tenen actuacions programades a Vic, Berga i Salt. A l’agost, a Ripollet i Sitges. I al setembre la gran cita durant la Festa Major de Sabadell, seguides d’actuacions a Esplugues, Horta i Reus entre altres.

L’actuació castellera a Barberà s’ha completat amb els Xics de Granollers i els Castellers de Villafranca, amb un 4 de 9 amb folre com a castell més destacat. Els del Vallès Oriental han coronat un 7 de 8 i han completat un 5 de 7 i un 4 de 8.

Foto portada: actuació dels Saballuts a Barberà. Autora: C.Ventura / @saballuts.