Vet aqui Sabadell. Autor: David B.

Bon inici del festival ‘Vet aquí Sabadell’

Aquest divendres s’ha iniciat la tercera edició del festival que pretén “convertir Sabadell en una ciutat de conte”, segons assegura la directora del Vet aquí Sabadell, Anna Fité.

L’Aula Hospitalària del Parc Taulí ha estat, com en les darreres edicions, l’encarregada de donar el tret de sortida al món dels contes. En aquest cas les encarregades d’inaugurar la jornada han estat les rondallaires Berta Rubio, Susagna Navó, Sherezade Bardají i Lola Espasa.

Marató de contes a La Llar del Llibre

Aquest dissabte s’ha dut a terme amb gran èxit de públic una macrosessió de contes a la llibreria La Llar del Llibre. Durant el matí i la tarda una vintena de rondallaires vinguts de diverses disciplines com és el cas d’Elisabet Carnicé, Josep Maria Roviralta, Carles Bordes, Montse Costa Canas, Mercè Fisa o Sherezade Bardají, que ha estat l’encarregada de tancar la sessió.
Durant la tarda s’ha lliurat el premi del concurs del cartell Vet Aquí Sabadell 2018 a la seva autora, Belén Perea. També, de forma especial, s’ha explicat un conte en llengua de signes a càrrec de la narradora de l’Associació de Persones Sordes de Sabadell, Loli Sanz.

Continua el festival

El Festival de contes continuarà durant la propera setmana. El divendres 13 d’abril el cantant, animador i rondallaire sabadellenc Rah-mon Roma oferirà els seus Contes amb música a l’Hipermercat Esclat i el dissabte 14 d’abril les set biblioteques municipals (Vapor Badia, Nord, Sud, Ponent, de Can Puiggener, dels Safareigs i de la Serra) acolliran, al matí i a la tarda, sessions de contes infantils obertes a tothom.

Foto portada: un moment de la macro sessió d’aquest dissabte. Autor: David B.