Un obus al cor. Autor: Cedida.

Can Capablanca inicia un nou cicle de teatre polític i social

La programació teatral de la Sala Quartera, que s’estrena divendres, neix amb la intenció d’esdevenir un espai de programació cultural compromesa i oberta a tots els públics.

Un dels responsables del Cicle de teatre, Albert González, ha explicat que “amb aquest projecte de teatre a la Sala Quartera pretenem obrir un espai cultural i artístic compromès social i políticament, un espai inexistent actualment a Sabadell”.

El cicle, que comptarà amb una programació trimestral, s’iniciarà aquest divendres a les 21 hores amb l’obra Un obús al cor dirigida per Albert González i que és de l’autor libanès exiliat al Canadà Wajdi Mouawad.

El 4 de novembre es representarà el musical El més petit de tots, un espectacle familiar, que forma part dels actes del Correllengua 2017 en homenatge a Lola Anglada. L’obra que tancarà el cicle serà Ah! (Judith) de la companyia de marcat compromís polític i social El Martell. El muntatge tracta sobre 21 quadres aparentment inconnexos sobre les diferents formes de violència i repressió que es pateix en la societat capitalista.

Els organitzadors del cicle han fet una crida a espectacles i companyies sabadellenques. “Estem obertes a què companyies de la ciutat puguin presentar propostes de qualsevol tipus de disciplina artística dins del cicle social i polític o en d’altres àmbits” han apuntat els organitzadors.

Foto portada: Marc Solè, en un ‘Obús al cor’. Autor: cedida.