Paquito Groove Band

Concert per l’emergència climàtica a benefici dels infants de Guatemala
El proper divendres 24 de gener el Teatre la Faràndula acollirà el tradicional concert organitzat per Oxfam Intermón. En aquesta ocasió estarà protagonitzat per la Paquito Groove Band del sabadellenc Marc Ruiz. El que es recapti en aquest concert es destinarà a lluitar contra la malnutrició de milers  nens i nenes de Guatemala deguda a la successió de males collites provocades per les sequeres agreujades pel canvi climàtic que pateixen els camperols i camperoles d’aquesta regió.

Oxfam Intermón assegura que l’emergència climàtica està afectant les persones que menys tenen, que no només tenen més dificultats per fer-hi front, sinó que són els que menys han contribuït a provocar-la. L’augment de les temperatures, les sequeres i els fenomens climàtics extrems estan provocant la pèrdua de mitjans de vida i que milions de persones estiguin en perill.

L’entitat treballa des de fa anys en projectes de resiliència i adaptació al canvi climàtic donant suport a les comunitats més afectades perquè es desenvolupin i puguin superar les situacions de crisi climàtiques.

Els diners recaptats en el concert Paquito Groove Band que es durà a terme el proper divendres 24 de gener a les 21:30 hores al Teatre La Faràndula servirà per col·laborar amb organitzacions locals en programes que ajuden a les famílies a millorar les seves collites mitjançant tècniques d’agricultura i aprofitament d’aigua i els subministrem llavors autòctones més resistents.

Foto portada: Paquito Groove Band.