Continua la música en directe i íntima al pati de l’Aliança Francesa

  • Un centenar de persones han participat en el primer concert del cicle.

  • Cercles es tancarà coincidint amb el Dia Mundial de la Música.

El passat diumenge, l’Alliança Francesa va començar un nou cicle de concerts i converses intimes entre els espectadors i els artistes, iniciat per la barcelonina Maria Coma. Aquest diumenge segueixen amb l’actuació de Guillamino.

L’Aliança Francesa ha encetat amb èxit el cicle de la proposta cultural dels diumenges de primavera a Sabadell, anomenat Cercles, amb Maria Coma acompanyada de Pau Vallvé. L’acollidor pati de l’entitat cultural del carrer Sant Joan acollirà durant sis diumenges música en directe de la mà de reconeguts artistes de l’esfera musical més punyents dels darrers temps. El cicle vol anar més enllà del tradicional concert, ja que la posada en escena permetrà als músics intimitat i compartir amb el públic experiències i vivències personals.

Cicle de concerts

El responsable del cicle de diumenges, Xavi Miralles, ha programat que passin pel pati de la casa Taulé, Guillamino (25 de maig), Extraño Weys (1 de juny), Inspira (8 de juny) i Las Migas (15 de juny). Tots els concerts s’iniciaran a les 7 de la tarda. El cap de setmana del 21 i 22 de juny Cercles tancarà la primera edició amb una marató de música en directe en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Música. El dissabte 21 de juny a les 7 de la tarda actuarà Caïm Riba, diumenge a les 12 del migdia Miqui Puig amenitzarà l’hora del vermut punxant els seus millors discos i tancarà el cicle Joan Colomo el diumenge 22 de juny a les 7 de la tarda.

Les entrades es poden adquirir a la secretaria de l’Aliança Francesa, al preu de 9 euros, que inclou també una cervesa Moritz, patrocinadora del cicle.

Foto portada: Guillamino, en una imatge d’arxiu.