OSV. Autor: David B.

Creix la programació virtual del món cultural sabadellenc

El passat dissabte va arrencar la iniciativa #TeatreAlSofà on set companyies de l’àmbit teatral de la ciutat ofereixen a través de la xarxa una programació virtual, oberta i gratuïta, mentre es mantingui la situació de confinament derivada de l’Estat d’Alarma,   

Durant aquesta setmana ja s’hi han sumat una trentena d’entitats i més d’una seixantena de propostes variades del món del teatre, la dansa, la música, la literatura i el patrimoni, entre altres. les propostes són tant per a públic adult com també per a l’infantil i el juvenil. S’espera que aquesta proposta vagi augmentant el catàleg en els propers dies. Es tracta d’una iniciativa singular de quilòmetre zero que presenta una oferta conjunta i altruista al conjunt de la població. Aquesta proposta s’ha unificat des del web de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament sota l’etiqueta #lEspectacleContinuaSabadell i #JoEmQuedoaCasa.

Qui hi participa?

Fins aquest moment hi ha participat La Sala, Ciervo Teatre, Teatre del Sol, Grup Tatxa, La Bàscula, L’Alternativa Teatre, AlGalliner, Joventut de la Faràndula, Estrena Morena, Joventuts Musicals, Companyia Raül Grau, Orquestra Simfònica del Vallès, Associació Amics de l’Òpera, Amfiteatre, Soul Dance Center, Encert, Teatre Sant Vicenç, Embassa’t, Teatre Arlequí, Espai d’Arts Escèniques Songikune, Teatre d’Insomni, Petit Món, Escènics, Àrtic, G3Teatre i Brodas Bros.

Visites virtuals a equipaments municipals

D’altra banda, l’oferta municipal també inclou visites virtuals a diferents equipaments, com els museus d’Art i d’Història, la Casa Duran, el Campanar de Sant Fèlix, el Vapor Buxeda Vell i el Teatre Principal. I també visites en línia a l’exposició sobre els 40 anys de les eleccions municipals o els 30 anys del servei d’arxiu a la Casa Ponsà.

Les entitats teatrals se sumen a la iniciativa #TeatreAlSofà

Foto portada: La Simfònica a l’escenari de La Faràndula. Autor: David B.