Foto portada: una escena del muntatge. Autor: David B.

Darrera oportunitat per veure ‘Castle School’

El proper diumenge 3 de desembre es farà la darrera funció del muntatge de l’Escola de Dansa Ritme al Teatre Victòria de Barcelona.

Castle School ve precedit d’un gran èxit en la passada temporada del Teatre del Sol, on va aconseguir 9.000 espectadors en les 57 funcions que es van dur a terme. Ara ha tornat aconseguint de nou un gran èxit de públic a la ciutat condal.

El musical novament ha ompliert la platea i el pis del Teatre Victòria en cada una de les 10 funcions que s’han realitzat fins ara arribant als més de 10.000 espectadors i ha estat una autèntica revolució en les funcions destinades a les escoles que es van concloure aquest dijous.

El musical Castle School, dirigit per Cristina Allande, de l’Escola de Dansa Ritme, dirà adéu al públic barceloní en la que serà possiblement la darrera funció d’aquest exitós muntatge que ha captivat a petits i grans. Per aquelles persones que encara no heu pogut gaudir d’aquest fresc musical, teniu l’ultima oportunitat diumenge 3 de desembre a les 12 del migdia al Teatre Victòria del Paral·lel barceloní.

Foto portada: un moment del musical. Autor: David B.