Els Pastorets. Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

Darreres funcions dels renovats ‘Pastorets’ del Sant Vicenç

El Centre Sant Vicenç està a punt d’acabar la temporada de Els Pastorets. Les darreres funcions es duran a terme aquest diumenge 21 de gener i el proper diumenge 28 de gener.

El teatre Sant Vicenç ha convençut un any més els seus espectadors, amb la nova etapa iniciada en l’obra clàssica del Nadal, Els Pastorets, amb renovats decorats i amb algun nou element de vestuari, com ara el nou vestit de Satanàs.

Una nova etapa pel centre que aquesta temporada està de doble aniversari. Per una banda celebra els 75è aniversari de la primera representació de Els Pastorets i per l’altra aquest 2018 celebra els 100 anys de Teatre Parroquial.

Els Pastorets compten amb la direcció per segon any consecutiu d’Oriol Rifer i Gerard Tomàs i amb doble repartiment format per més d’un centenar de persones. Després de l’estrena el passat dia de Sant Esteve i després de vuit exitoses funcions, el teatre creualtenc enfronta a la recta final del muntatge amb les dues darreres representacions d’aquest diumenge i el proper diumenge 28 de gener a les 17:30 hores.

Matrimoni a la italiana

El muntatge estrenat el dia de Nadal s’acomiada aquest dissabte de l’escenari del Teatre Sant Vicenç. A les 10 de la nit d’aquest dissabte 20 de gener es durà a terme la darrera representació de Matrimoni a la italiana, una comèdia basada en l’obra d’Eduardo di Filipo, Filomena Marturano i en la pel·lícula de Vittorio De Sica interpretada per Sofia Loren i Marcelo Mastroiani, sota la direcció d’Òscar Muntanya i Òscar Rodríguez.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.