Paes

Darrers dies per participar al 6è Concurs de microrelats de iSabadell

La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell
La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell

El concurs de microrelats de iSabadell arribarà a la seva fi el proper diumenge 31 de maig. Serà el darrer dia que acceptem originals a la direcció promocions@isabadell.cat. A partir de dilluns l’equip de la secció de cultural del diari digital valorarà els originals, i farà públic el seu veredicte. Hi haurà un guanyador en llengua catalana i un altre en llengua castellana.

Habitualment el concurs de microrelats el convoquem entre gener i febrer i es tanca el període de presentació d’originals durant el mes d’abril, a fi i efecte de tenir veredicte i entrega del premi, a càrrec de la llibreria Paes, pels volts de Sant Jordi.

Però la pandèmia de coronavirus i la declaració de l’estat d’alarma, ha fet ampliar aquest any el termini per presentar originals. Finalment el tancarem el proper diumenge, 31 de maig, a les 23.59 hores. Fins aquell moment podeu enviar la vostra proposta a l’adreça de correu electrònic promocions@isabadell.cat.

Criteris de puntuació 

Els microrelats hauran de tenir una extensió màxima de 200 paraules, i es podran presentar en català o castellà. Cada idioma tindrà la seva pròpia categoria. Els microrelats han de ser obres originals i inèdites.

Els criteris per valorar els relats, tasca que farà l’equip cultural de iSabadell, seran l’originalitat, la qualitat literària i la capacitat d’impacte del relat. Es tindran en compte, com a criteri bàsic, la correcció ortogràfica, gramatical i sintàctica. Els guanyadors del concurs, tant en llengua catalana com en llengua castellana, rebran un val de compra per 50 euros a la llibreria Paes. Podeu consultar les ‘Bases del concurs‘ a l’enllaç anterior.

Com participar-hi?

Si voleu participar en el concurs, heu de seguir aquests passos:

  • Només heu d’enviar-nos el vostre microrelat, com a màxim de 200 paraules, a l’adreça de correu electrònic promocions@isabadell.cat.
  • Indiqueu nom o sobrenom (recomanat), una adreça de correu (real, si ens hem de comunicar amb vosaltres serà per aquesta via) i el microrelat ja sigui com a document adjunt o en el cos del correu (recordeu: 200 paraules com a màxim).
  • Les bases del concurs preveuen un màxim de dos microrelats per llengua i participant.
  • Heu d’enviar l’original abans del 31 de maig a les 23.50 hores.

Un cop tancat el termini de presentació, l’equip cultural de iSabadell farà la seva valoració. L’entrega dels premis es farà a la llibreria Paes (avinguda de la Concòrdia) en una data a determinar. iSabadell publicarà a més dels relats guanyadors en cada categoria una selecció de les creacions literàries més destacades durant el mes d’agost.

Més informació: 

Bases del concurs de microrelats

Entregats els premis del 5è Concurs de microrelats de iSabadell

Foto portada: llibres a la llibreria Paes. Autor: David B.