Presentació Roba estesa

David Vila presenta el seu darrer llibre ‘Roba estesa’

Aquest dimecres s’ha presentat a La Llar del Llibre, Roba estesa, el nou recull de contes de l’escriptor sabadellenc David Vila i Ros.

Com és marca de la casa de l’autor, els seus contes contenen altes dosis d’ironia, humor, reivindicacions socials i polítiques, surrealisme i realisme màgic, sense oblidar el nostrat toc de sabadellenquisme, present al conte titulat precisament Sabadell.

Tot i que el llibre ja havia estat presentat en altres localitats, aquesta ha estat la posada de llarg a la nostra ciutat, i l’autor ha aprofitat per envoltar-se d’amics que han participat a l’esdeveniment, començant per l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, que ha obert l’acte, les intervencions de la filòloga i actriu Lídia Coll,  la lectura d’alguns dels contes d’aquest volum, a càrrec d’Edu Beltran i Maria Rovira, i l’acompanyament musical d’un terrasenc, Pere Traserra, conegut artísticament com Un Tal Pere, amb qui Vila ha fet diversos espectacles de lectures musicades arreu del territori català. L’acte de presentació d’aquest llibre ha estat organitzat per CNL, Plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural.

Després de la presentació s’ha obert un torn de preguntes on s’ha desvetllat una altra novetat: l’estrena el proper 1 de juliol, a les 20 hores i a l’Espai Àgora de Benvinguts a Cramòvia, un espectacle teatral basat en els contes del mateix David Vila tot i que recollits en un llibre anterior titulat Ni ase ni bèstia. Els tres actors d’aquest muntatge (David Benedicto, Montse González i Edu Beltran) han fet una intervenció sorpresa convidant els assistents a descobrir també aquesta proposta, que s’inclou dins la programació del 30 Nits.