Dopplers cor vocal. Autor: cedida.

Dopplers, música i espectacle danesos per tancar el Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El cor vocal Dopplers combina els ritmes musicals a cappella amb un espectacle. En el seu repertori hi ha lletres pròpies i cançons versionades amb els seus arranjaments.

Nascut fa vuit anys a Copenhaguen (Dinamarca), Dopplers s’ha convertit en un grup coral que fa de cada concert una experiència molt completa, perquè la música i l’espectacle van de la mà.

Aquest grup ofereix peces molt variades, “sempre amb un toc rítmic”, explica la soprano del cor Jasmin Rose; temes que van des de la música nòrdica, africana o d’orient mitjà a d’altres de propis.

La gent que mai hagi vist un espectacle de Dopplers viurà una experiència molt única en el món de la música coral i vocal. Ningú ha combinat un cor a cappella amb una narració i un espectacle”, explica Rose a iSabadell.

El concert de Dopplers és l’últim programat en un Fresc Festival que arriba a la seva última setmana, amb quatre concerts i una obra de teatre. L’actuació forma part del XVIII Festival Internacional de Música de Sabadell 2017 i el concert està inclòs en l’onzè Simposi mundial de música coral.

FITXA TÈCNICA

Nom: Dopplers cor vocal (Dinamarca).
Gènere: Música.
Data: 24 de juliol del 2017.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros. Socis de Joventuts Musicals de Sabadell: gratuït.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: el cor vocal Dopplers, en concert. Autor: cedida.