Suprema Ficció’

El ‘Cabaret literari’ torna a la Cava Urpí

Il·lús Teatre torna a passar el Nadal amb el públic sabadellenc, exactament vint-i-un anys. En aquesta edició presentaran Escurxelles Bimbolades, un concepte críptic que només desvelarà el seu significat als espectadors que assisteixin a les representacions.

La companyia sabadellenca Il·lús Teatre tornarà aquest any a passar el Nadal a la CavaUrpí, on hi presentaran un any més un nou cabaret literari fet de textos i música de diferents procedències. Escurxelles Bimbolades compta amb dramatúrgia i direcció de Jordi Fité. Una de les novetats de la proposta respecte dels seus precedents és l’aposta pels textos propis, que es combinaran amb fragments de Charles Baudelaire, Joan Margarit, Juan Carlos Ortega, Alejandro Dolina, Pessoa, Garcia Lorca, Stephen Fry i Hugh Laurie, entre altres. En l’apartat musical, hi haurà un homenatge a la recentment desapareguda Aretha Franklin amb I say a little prayer for you o la famosa Starry, starry light de Don Mc Lean, entre altres.

http://bit.ly/2FM2019

El muntatge estarà protagonitzat per Montse Vidal, Jep Barceló, Santi Ricart i Carles Prats, que estaran acompanyats en l’apartat musical, per Marina Prades, Oriol Padrós, Jan Fité i Guillem Barceló.

Representacions

El muntatge Escurxelles Bimbolades durà a terme  nou funcions. S’estrenarà el 21 de desembre i es representarà els dies 22, 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 1 de gener de 2019 a les 22 hores a la Cava Urpí.

Foto portada: un moment de la darrera edició del Cabaret literari d’Il·lús Teatre. Autor: David B.