Cafè - Joventut de la Farandula. Autor: David B.

‘El Cafè’ aflora els problemes del joc i la corrupció moral

Joventut de la Faràndula ha estrenat El Café. aquest Nadal a la nit, la tercera producció per adults des de que es va rescatar aquesta proposta nocturna per a un públic adult.

Sota la direcció de Pol Berch, el text de Carlo Goldoni, ha tronat a brillar a l’escenari del Teatre Principal, amb una moderna posada en escena, pràcticament sense elements que conformen el decorat, a excepció d’un parell de taules, varies cadires i una barra de bar on es centren la majoria de les accions.

El Cafè trasllada a l’espectador els problemes que ocasiona el joc i en la corrupció moral dels diversos personatges que conformen l’obra. Els diferents caràcters marcats dels esperpèntics personatges creen diferents universos en les diverses històries que es van entrellaçant al voltant d’un cafè.

Cafè - Joventut de la Farandula. Autor: David B.
Lluís Saus i Ferran Vidal, en una escena. Autor: David B.

Així doncs trobem el bondadós Ridolfo, propietari del cafè interpretat per Lluís Saus, Eugenio, l’incorregible jugador al que dona vida Marc Granado, Mónica Gatell interpreta la seva desesperada esposa Vittoria, l’insidiós Marzio (Ferran Vidal); Lisaura (Paula del Río) la protegida del suposat Comte Leandro interpretat per Xajo Gorina, o la misteriosa Placida (Anna Vidal) que busca desesperadament el seu espòs.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.