Foto portada: imatges guanyadores del concurs #EstiuSabadell 2017.

El concurs de fotos #EstiuSabadell arriba a la cinquena edició. Participa-hi!

Càmera Club

  • Càmera Club Sabadell s’incorpora com a patrocinador del concurs i membre del jurat. 
  • De nou, les dues millors fotos rebran un premi: formació en fotografia i un sopar per a dues persones. 

El diari digital de Sabadell posa en marxa aquest dilluns la cinquena edició del concurs de fotografies #EstiuSabadell. Us any més us demanem la vostra col·laboració per explicar amb imatges el vostre estiu. En aquesta ocasió, de nou, hi haurà dos premis, gràcies als patrocinadors del concurs: el Càmera Club Sabadell i el restaurant La Piazza.

Volem que ens envieu els vostres destins, els llocs que heu visitat o com esteu passant aquests dies. Només heu de pujar les vostres fotos a les xarxes socials, bàsicament Twitter i Instagram, però sempre amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Les dues millors tindran premi. Les imatges que rebem seran publicades a www.isabadell.cat, a la nostra pàgina de Facebook, on com sabeu tenim més de 16.000 seguidors, al perfil de Twitter, amb més de 10.000 seguidors, a Instagram, i en un àlbum de Flickr.

Foto portada: a l'esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.
Fotos guanyadores de la tercera edició.

Podeu enviar moments especials o quotidians, a casa, a la piscina, la platja o el vostre racó favorit. Al costat d’un monument. Llegint. Rient. Ballant. Una tarda de tempesta. Un dia de tranquil·litat. Esport. Natura. Muntanya. Per què no gastronomia o estones al voltant d’una taula? Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’agost i que ens podeu fer arribar amb l’etiqueta #EstiuSabadell.

Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell
Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell

Podeu compartir les imatges a la xarxa social per antonomàsia de les fotografies, Instagram, amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Però també ho podeu fer amb la mateixa etiqueta a Twitter. Podeu enviar imatges de les vostres destinacions, tant en color com en blanc i negre, originals o retocades, selfies o no.

Premi per a la millor imatge

Les imatges seran publicades al portal al llarg del mes d’agost. L’equip de fotografia de iSabadell escollirà la millor imatge a començaments del mes de setembre. El diari digital es reserva el dret de deixar el premi desert. A més, en aquesta ocasió, al jurat s’afegiran dos membres del Càmera Club Sabadell, l’entitat més representativa del món fotogràfic a la ciutat, que és nou patrocinador del concurs.

Foto portada: les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.
Les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.

L’autor de la millor imatge tindrà com a premi formació al Càmera Club, valorada en més de 150 euros. El o la guanyadora podran escollir entre el curs d’Iniciació a la fotografia, de 15 sessions amb sortides per posar en pràctica els coneixements, o el d’Iniciació al Lighroom CC, programa de retoc fotogràfic., a través de sis sessions. Sempre de la mà dels membres del Càmera Club Sabadell, fundat l’any 1949, i actualment amb seu a l’Acadèmia Catòlica, al carrer Sant Joan.

L’autor del segon premi tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina una edició més el concurs. El sopar consistirà en dos menús amb beguda i postres, al migdia o la nit, de dilluns a divendres.

Terminis de presentació

En aquesta cinquena edició ampliem els terminis a cinc setmanes. Ens podeu enviar les fotos des del 30 de juliol fins el 2 de setembre a les 23.59 hores. Durant la setmana següent farem públic el veredicte, el nom dels guanyadors. A més, el dia 3 de setembre posarem també en marxa la cinquena edició del concurs de fotografies de la Festa Major #FMiSabadell.

Atenció!

La participació queda limitada a tres fotografies per perfil social a Instagram o Twitter. Si n’etiqueteu més, només tindrem en compte les tres primeres que va etiquetar a partir del 31 de juliol. Aquest aspecte és important, ja que si etiqueteu moltes fotos amb les paraules #EstiuSabadell no totes podran ser tingudes en compte. A l’hora de valorar les imatges, tindrem en compte els requisits tècnics, com la composició, il·luminació, i d’altres com la vinculació entre la fotografia i l’estiu i l’espontaneïtat.

iSabadell podrà publicar les fotos enviades, o una selecció, tant al portal web com a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. L’enviament de fotos amb l’etiqueta #EstiuSabadell implica l’acceptació de les condicions i l’autorització a iSabadell per a l’ús referit.

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
Foto portada: imatges guanyadores del concurs #EstiuSabadell 2017.