Un moment de la Nit dels musicals. Autor: David B.

El ‘Fresc Festival’ tanca la segona edició amb 5.500 espectadors

La flauta màgica ha tancat aquest dijous la segona edició del Fresc Festival, després de presentar 34 espectacles de música, teatre i cinema. 5.500 espectadors i una ocupació del 77 per cent consoliden el festival estiuenc.

Els organitzadors valoren molt positivament la nova edició del Festival d’Estiu del Vallès, que ha exhaurit localitats en 12 ocasions. Es tracta de La Nit dels Musicals de Sabadell, l’espectacle inaugural, i dels concerts de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell, Manu Guix, Marina BBface i Frank Montasell i La Vella Dixieland. També han omplert l’aforament el familiar El Petit Dalí, les sessions de contes per a adults de Yoshi Hioki i Sherezade Bardají, les representacions de Tenors i Mentiders, del grup sabadellenc Joventut de la Faràndula i les projeccions de pel·lícules del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i del film Un doctor en la campiña, a càrrec de la Fundació Bosch i Cardellach.

Foto portada: Guix en un moment del concert. Autor: David B.
Manu Guix en un moment del concert. Autor: David B.

“Les dades d’assistència i ocupació són similars a les aconseguides l’any passat, cosa que demostra que el Fresc Festival s’afiança com una oferta cultural i d’oci de referència per als espectadors sabadellencs i vallesans”, assegura Joan Carles Sunyer, director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

També han participat en les diverses propostes del Festival “una combinació de grans noms de l’escena artística i també de quilòmetre zero”, segons explica Sunyer, com Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Roma, Manel Camps, Gemma Abrié, Gemma Humet, Toni Xuclà, Dani Nel·lo, la Barcelona Big Blues Band, la companyia Obskené, Alberto San Juan o la companyia Dei Furbi, a més de cultura de proximitat de la mà de Lu Rois, Il·lús Teatre o Cristian Saucedo, entre d’altres.
La segona edició del Fresc Festival ha estat organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors.

Foto portada: Un moment de la Nit dels musicals. Autor: David B.