Pinya concurs de Castells tarragona. Autor: David B.

El Gremi de Fabricants, Cuixart, Forcadell i Elgio rebran les camises d’honor dels Saballuts

Els Castellers de Sabadell lliuraran aquest divendres, després de l’assaig per a la 25èna Diada del proper diumenge, les camises d’Honor al Gremi de Fabricants, l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, al president d’Òmnium, Jordi Cuixart i el raper sabadellenc Elgio.

Els Saballuts lliuraran la camisa d’Honor al Gremi de Fabricants pel seu suport a la colla castellera i les camises per a Cuixart, Forcadell i Elgio, serà un homenatge als sabadellencs “privats de llibertat d’expressió”. L’acte comptarà amb familiars de Cuixart i Forcadell i amb la presència d’Elgio.

Diada Castellera

Els camises verdes tornaran a provar fortuna amb els castells de 9 que van carregar el passat diumenge al concurs de Castells de Tarragona. El proper diumenge 14 d’octubre, durant la Diada de la colla que es durà a terme a les 12 del migdia a la plaça Sant Roc de Sabadell, els Castellers de Sabadell provaran de nou descarregar el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre, amb la companyia dels Xics de Granollers i els Sagals d’Osona.

Foto portada: pinya en el concurs de Castells de Tarragona. Autor: David B.