El Trencanous - Teatre Bolshói. Utor: David B.

El públic sabadellenc aplaudeix ‘El Trencanous’ del ballet rus

Aquest dijous, el teatre La Faràndula ha acollit el clàssic nadalenc de Txaikovski de la mà de 40 ballarins de la companyia russa.

La màgia de la historia de El Trencanous, els imaginatius personatges que hi apareixen, l’excel·lent música de Txaikovski i el poder visual de la posada en escena ha captivat el públic sabadellenc amb els ballarins del Teatre Bolshói com a protagonistes.

Més de 40 ballarins en escena i una gran orquestra simfònica, en una producció del Moscow State Ballet aconsegueix capturar la bellesa d’un ballet romàntic vestit de conte infantil on les joguines cobren vida en una màgica aventura de color i ritme. Els decorats clàssics i la robusta posada en escena han convençut els espectadors en un sobri però elegant espectacle a l’alçada dels muntatges del Teatre Bolshói.
El públic ha pogut gaudir d’un gran muntatge d’una de les obres més conegudes de Tchaikovsky, amb coreografia original de Lev Ivanov i libret de Marius Petipa, deriva d’un text d’Alejandro Dumas que alhora es va inspirar en el cèlebre conte de Hoffmann El trencanous i el rei de les rates.

Foto portada: un moment de El Trencanous. Autor: David B.