Foto: cedida.

El Raluy Legacy s’instal·la a Sabadell per posar al dia l’època daurada del circ clàssic

L’Eix Macià acull des d’aquest dijous 6 d’abril fins dilluns 17 d’abril la visita del circ Raluy Legacy, continuador del llegat del tradicional circ Raluy. El Circo Raluy Legacy arriba a Sabadell amb una proposta fidel a la identitat: mantenir la tradició i l’esperit de circ combinant-lo, però, amb innovacions tècniques i una posada en escena cuidada.

La família Raluy es dedica al circ des de fa més de cinc generacions, des que Luis Raluy Iglesias es va iniciar en la professió durant la Guerra Civil. Gairebé un segle després, ara el Raluy Legacy, de la mà del Lluiset, fill gran de Luis Raluy Iglesias, renova la proposta amb un tribut al circ clàssic dels anys 20 i 30 però adaptat a l’actualitat. Es manté l’essència amb foc, acròbates i clowns però incorporant-hi noves disciplines. Presenten el seu espectacle de la següent manera: “un espectacle per adults que cap nen s’hauria de perdre”.

Dies i hores de representació

El Raluy Legacy actuarà a Sabadell, a la carpa instal·lada a l’Eix Macià, durant gairebé setmanes. Amb els següents horaris:

  • Els dijous 6, dilluns 10, dimarts 11, dimecres 12 i dijous d’abril, a les 18.30 hores.
  • Els divendres 7 i 14 d’abril segueixen a les 19.30 hores.
  • El dissabte 8 d’abril i el 15 d’abril fan doble sessió, a les 17 i les 19.30 hores.
  • Diumenge 9 i 16 d’abril també doblen, amb sessió matinal a les 12.15, i també a les 17 hores.
  • El Raluy Legacy s’acomiadarà de Sabadell amb una doble funció dilluns 17 d’abril, dilluns de Pasqua, a les 12.15 i les 17 hores.

Promoció: sortegem 10 entrades dobles pel divendres 7 d’abril

El Circ Raluy Legacy ha posat a disposició de la comunitat d’usuaris de iSabadell una desena d’entrades dobles per la funció del divendres 7 d’abril a les 19.30 hores. Si esteu interessats en participar al sorteig, només us heu de donar d’alta al butlletí de notícies diari de iSabadell mitjançant el formulari que adjuntem. Si ja esteu donats d’alta al butlletí i voleu participar a la promoció, ens heu d’escriure un correu electrònic a promocions@isabadell.cat (necessitem nom, cognoms i DNI) i també formareu part del sorteig. Atenció: només tindrem en compte aquells correus de persones que ja estan donades d’alta al butlletí.

Us heu de donar d’alta al butlletí, o esciure’ns el correu electrònic abans de les 23.59 hores de dimecres 6 d’abril. Dijous publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització. Podreu recollir l’entrada doble una estona abans de la funció a la mateixa carpa. Cal esmentar que els menors de tres anys poden entrar de forma gratuïta si seuen amb els adults.

Dóna d’alta AQUÍ!

* camp obligatori
Email Format