La Familia Addams

El Sant Vicenç reorganitza la seva temporada teatral

Degut a la gran acollida de públic dels darrers muntatges, el Teatre Sant Vicenç ha hagut de realitzar diversos canvis en la seva programació prevista per a la temporada 2016-2017.

El musical La família Addams, que el centre creualtenc ha estrenat aquesta temporada, prorrogarà les funcions previstes fins el proper 21 de maig. El gran èxit de públic aconseguit per aquest nou musical dirigit per Jordi Brunet i Montse Pallarès, amb la col·laboració de Xasqui Ten i Montse Saurí a la direcció musical i Cristina Allande de l’escola de dansa Ritme, ha fet que l’espectacle es prorrogui durant tots els dissabtes a les 10 del vespre i diumenges a les 6 de la tarda fins el 21 de maig, a excepció del cap de setmana del 1 de maig.

Per poder realitzar aquesta pròrroga de les funcions de La família Addams, el Teatre Sant Vicenç ha ajornat l’estrena de l’obra Pel davant i pel darrere, fins la pròxima temporada.

Més pròrrogues

El Teatre Sant Vicenç afegeix una funció més del ‘thriller’ còmic musical No són maneres de tractar una dona. Aquest espectacle, que compta amb una orquestra en directe, que estava previst finalitzar aquest dissabte 1 d’abril es prorrogarà fins el divendres 7 d’abril.

Foto portada: un moment de la representació de ‘La família Addams’. Autor: David B.