Pilat. Autor: David B.

El Teatre Sant Vicenç repassa la vida de Ponç Pilat

Aquest dissabte el Teatre Sant Vicenç ha estrenat una de les obres de tall clàssic de la temporada. Una història inèdita de Quim Carreras, que explica la vida d’aquest important governador de Judea que va viure al segle I d.C.

Oriol Alguersuari, que dirigeix Pilat juntament amb Xeui Jiménez, porta a l’escenari una Passió de Jesús enfocada des del punt de vista d’un personatge com Ponç Pilat. La trajectòria d’un home que va viure un episodi excepcional de la història i que, amb les seves decisions, va contribuir de forma decisiva a canviar el curs de la nostra civilització a l’haver de decidir entre la seva pròpia supervivència o la de Jesús de Natzaret.

Pilat. Autor: David B.
Un moment de Pilat. Autor: David B.

El muntatge compta amb una posada en escena de teatre clàssic amb decorats corporis de color blanc, que permeten que l’espectador es centri més en l’argument, els diàlegs i la interpretació dels actors.

Representacions

Pilat es representarà els propers 3, 10, 17, 24 de març i el 7 d’abril a les 22 hores i el 25 de març a les 6 de la tarda al Teatre Sant Vicenç.

Èxit de Peter Pan

El muntatge de Toni Ten, continua omplint les platees del teatre creualtenc amb un muntatge ple de màgia i aventures. Aquest cap de setmana continuen les representacions d’aquesta obra original de James Mathew Barrie (més info: ‘Peter Pan’ aixeca el vol al Sant Vicenç‘).

Foto portada: Oriol Alguersuari com a Pilat i Alícia Temprado interpretant a Clàudia. Autor: David B.