Castellers de Sabadell Diada Tèxtil

Els Castellers de Sabadell comencen amb força la nova temporada

Aquest diumenge els camises verdes han dut a terme la primera actuació de la temporada que han arrencat amb un robust 4 de 8.

La primera actuació de la colla a la ciutat ha estat la Diada del Tèxtil, organitzada amb el Gremi de Fabricants, s’ha hagut de dur a terme en lloc del carrer Sant Quirze al local dels Castellers de Sabadell degut a la pluja insistent que ha caigut a la ciutat durant el matí. En aquesta Diada els Saballuts han estat acompanyats dels Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Cerdanyola.

La jornada ha començat descarregant el primer 4 de 8 de la temporada i han pogut assolir castells que estaven previstos en l’actuació d’aquest diumenge, un 7 de 7 i un 5 de 7.

La Diada Tèxtil s’ha arrodonit amb el 3 de 8, 4 de 8 i el 2 de 7 dels Moixiganguers d’Igualada, un 5 de 7, un vistós 3 de 7 aixecat per sota i un 3 de 7 dels Castellers de la Sagrada Família, tancant-se amb un 4 de 7, un 3 de 7 amb l’agulla i un 4 de 7 amb l’agulla  per part dels Castellers de Cerdanyola.

Noves actuacions

La propera actuació dels camises verdes a Sabadell serà per la Diada de Sant Jordi, però abans faran una actuació amb els Xiquets de Tarragona el proper dia 14 d’abril i a Badia el proper 22 d’abril.