Friendship Sound

Els ‘Friendship Sound’ es posen el públic sabadellenc a la butxaca

Després de l’exitós concert de la passada setmana de les finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day les Sound Six, arriben els guanyadors de la quarta edició del concurs televisiu, els Friendship Sound, que han portat les seves versions a l’amfiteatre de l’Espai Cultura.

La formació vocal Friendship Sound formada per l’Èric i l’Alexandra, han mostrat les seves dots musicals en l’escenari del Fresc Festival i amb les entrades exhaurides des de feia setmanes.

El públic s’ha deixat seduir per les interpretacions en directe dels dos artistes més joves que fins ara han passat pel programa televisiu. Durant el concert els components de la formació Friendship Sound han interpretat un extens repertori, la majoria amb les cançons del programa Oh Happy Day acompanyats de la seva banda, com ara Take me to Church, de Hosier, 7 Years de la banda danesa Lukas Graham, entre altres.

Els dos artistes han interpretat diverses peces al piano en un format més íntim, com Stay with me, de Sam Smith, Love Yourself de Justin Bieber o la primera cançó que la formació va interpretar en català, No et rendeixis, una versió de la cançó Don’t Give Up, de Peter Gabriel, que l’Alexandra ha dedicat als seus avis presents en el concert.

Un cop finalitzat el repertori, el públic ha demanat que els joves interpretessin la versió al piano del tema Agost dels Pets i han tancat el concert amb el segon bis, Another Day del britànic Jamie Lidell.

Foto portada: els Friendship Sound un moment del concert. Autor: David B.