Friendship Sound. Autor: cedida.

Els guanyadors de l’Oh Happy Day’ actuaran al Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

Els Friendship Sound, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3, actuaran en el Fresc Festival. Es tracta de dos joves que van formar el grup just abans d’entrar al programa que finalment van guanyar. Aquest estiu presenten Somnis, el seu primer disc.

Amb 17 anys, Alexandra Larios i Èric Abril són els guanyadors més joves del concurs televisiu. Van començar a tocar junts fa dos anys, quan es van conèixer en el programa Levántate de Telecinco. Larios ha explicat a iSabadell que “ens podem considerar grup des que ens vam presentar a l’Oh Happy Day com a Friendship Sound“.

L’Oh Happy Day va ser el primer lloc on van fer un concert amb públic, i fora del programa, el primer concert l’han fet a l’estranger, perquè tot just acabar-se van començar a treure profit del premi: una gira per Europa. “Hem estat a Dubrovnik, a Atenes i a Malta. Els primers concerts fora del programa han estat a l’estranger”, assegura Larios.

Pop, jazz i blues, entre els seus estils preferits

El mes d’abril va acabar el concurs, i actualment els Friendship Sound ja han publicat el seu primer disc, titulat Somnis (Música Global, 2017). Aquest treball és una selecció de cançons que han tocat a l’Oh Happy Day, però “reversionades”, explica Larios, que afegeix que “seran les mateixes cançons però més llargues i sonen diferent, a mi m’agraden molt més la veritat”. Tot i que assegura que escolten “una mica de tot”, la cantant explica que “fem molt pop, però també ens agrada el jazz, el blues, etc”.

L’Èric i l’Alexandra no estaran sols a l’escenari, ja que com a novetat, a diferència del que passava al programa de televisió, els acompanyarà una banda de música en directe formada per un teclat, un baix i una bateria.

FITXA TÈCNICA

Nom: Friendship Sound en concert.
Gènere: Música.
Data: 9 de juliol del 2017.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 20 euros. Entrades exhaurides.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: Èric Abril i Alexandra Larios, els membres de Friendship Sound. Autor: cedida.