Els Pastorets

‘Els Pastorets’ de la Faràndula creuen l’equador de les representacions

Joventut de la Faràndula ha acabat l’any amb un gran nombre d’espectadors que han omplert la platea del teatre en les cinc primeres funcions i que han pogut gaudir del muntatge més espectacular de Els Pastorets del Vallès.

Tot i estar a les acaballes de les festes de Nadal, els membres de la Joventut de la Faràndula encara oferiran tres darreres funcions del que és el buc insígnia de l’entitat teatral sabadellenca, el proper diumenge 7 de gener i el següent cap de setmana, el 13 i 14 de gener, a les 18 hores.

Aquest muntatge de gran format compta un any més amb la direcció d’Albert González i amb l’ajut de Montse Serra i Ferran Vidal, que molt probablement s’encarregaran de la tasca de direcció de Els Pastorets de cara a la propera temporada.

El bé i el mal continuarà en la batalla de la mà de la parella protagonista, Lluquet i Rovelló interpretats per Marc Granado i Marc Solé, Pol Berch i Gorka Plans, respectivament, i pels malvats Satanàs i Llucifer interpretats per Miquel Roselló i Albert Grimau, Ferran Vidal i Pol Moix.

Representacions

Per tots aquells que no vulgueu deixar-vos perdre aquest espectacular muntatge de Joventut de la Faràndula, encara teniu tres darreres oportunitats, el diumenge 7 de gener i els dies 13 i 14 de gener a les 18 hores al teatre La Faràndula de Sabadell.