7 de 8 Castellers de Sabadell. Autor: David B.

Els Saballuts celebren 23 anys de castells

Aquest diumenge els Castellers de Sabadell han dut a terme la celebració dels 23 anys de creació de l’entitat precedida per una actuació dins del programa Sabadell Festa i Tradició.

La vetlla de l’aniversari dels Saballuts s’ha iniciat amb l’actuació dels Castellers de Sabadell acompanyats dels Xiquets de Reus i els Xicots de Vilafranca. En aquesta actuació han culminat un 3 de 8, 2 de 7 i un 4 de 8.

Tot i que els camises verdes han sortit aquest diumenge a la plaça Sant Roc amb la intenció de dur a terme el pilar de 8 per celebrar el 23è aniversari, han acabat fent una bona actuació descarregant un 3 de 8, un 7 de 8 i un 4 de 8. A plaça els Saballuts han estat acompanyats dels Castellers de Sant Cugat, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de Terrassa.

Més de 30 actuacions

Els Castellers de Sabadell enceten una temporada plena de reptes i amb més de 30 actuacions a diferents punts de Catalunya. Els Saballuts es volen centrar en aquesta temporada a consolidar els èxits de la temporada passada, assolir els castells de gamma extra, els castells de 9, tals com el 3 de 9 i el 4 de 9.

Foto portada: 7 de 8 dels Castellers de Sabadell, aquest diumenge. Autor: David B.