5 de 7. Autor: David B.

Els Saballuts celebren la seva Diada

Aquest dissabte els Castellers de Sabadell han donat inici a la celebració de la Diada de la colla, que han obert amb una actuació de vigília a la plaça Doctor Robert, on han participat els Castellers de Berga, els Castellers de Santpedor i els Castellers de Montcada.

Els camises verdes han sortit aquest diumenge a la plaça Sant Roc a celebrar la seva Diada amb la mirada posada en els castells de 8, acompanyats dels Moixiganguers d’Igualada, els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de la Vila de Gràcia.

En la primera ronda els Castellers de Sabadell han sortit a plaça amb el mateix castell amb el què van tancar l’actuació de Festa Major, un 4 de 8 que han descarregat sense problemes, seguit d’un 3 de 8 i acabant la tercera ronda amb un robust 5 de 7.

Carregant el 3 de 8. Autor: David B.
Carregant el 3 de 8. Autor: David B.

Els Moixiganguers d’Igualada han dut a terme tres castells de 8, un 2 de 8 amb folre, un 3 de 8 i un 4 de 8, els Bordegassos de Vilanova han descarregat un 2 de 7, han fet un intent de 3 de 8, un 5 de 7 i un 3 de 7 en la ronda de repetició. Els Castellers de la Vila de Gràcia han obert amb un 3 de 8, seguit d’un 4 de 8 i d’un 7 de 7.

Foto portada: 5 de 7 descarregat aquest diumenge. Autor: David B.