L'estat de la ciutat: "Questions de política cultural" a Sabadell

Entrades a 2,90 euros per celebrar la ‘Festa del cine’

El proper dilluns 16, dimarts 17 i dimecres 18 d’octubre es durà a terme a Sabadell una nova edició de la Festa del cine, amb entrades a 2,90 euros.

El Multicines Imperial i el Multicines Eix Macià participen de nou en una nova edició d’aquesta festa que permet adquirir les entrades per a qualsevol pel·lícula de la cartellera al preu especial de 2,90 euros. En aquesta festa també hi participaran els cinemes de les poblacions properes a Sabadell, com el Cinesa Parc Vallès (Terrassa), els Yelmocines Baricentro (Barberà del Vallès) o els Cinemes Catalunya de Terrassa que només hi participarà el dimecres 18 d’octubre.

A l’igual que en altres edicions per poder aconseguir el preu especial els espectadors s’hauran d’acreditar a la pàgina web de la festa del cine. Els menors de 14 anys i els majors de 60 no caldrà que s’acreditin per poder accedir al preu especial, només hauran de mostrar el seu DNI. Les entrades es poden adquirir a la taquilla, als caixers de venda d’entrades dels cinemes i a través de la venda per internet.

La Festa del cine està organitzada per la Confederación de Productores Audiovisuales Españoles (FAPAE), la Federación de Distribuidores Cinematográficos (FEDICINE), la Federación de Cines de España (FECE) i el Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA).

Foto portada: L’actual façana dels multicines Imperial, a la Rambla. Autor: J.d.A.