31 FAM

Els emergents 31 FAM tocaran a la Festa Major

El grup de trap sabadellenc 31 FAM serà un dels caps de cartell de la Festa Major de Sabadell, segons han avançat aquest divendres al programa Al matí de Ràdio Sabadell

El videoclip Sincero té quatre milions de visualitzacions a Youtube. Valentina s’acosta als dos milions de reproduccions a Spotify. 31 FAM, de Sabadell, s’han fet un nom  molt ràpid en l’escena trap, malgrat que toquen altres gèneres també. Aquesta Festa Major tindran l’oportunitat d’actuar en gran i a casa a la Festa Major. No se sap encara el dia però com van dir a l’emissora pública l’any passat van anar a veure Macaco i aquest any els aniran a veure a ells.

El grup s’està fent un gran nom al panorama musical, en una carrera fulgurant. Aquest cap de setmana han omplert Razzmatazz i comencen gira per Girona, Tarragona o Lleida entre altres. Canten en català, castellà o anglès i el grup està format per sis membres: AAA,Kid Pi, Koalekay, Joey C, Lil Didi i Bandam. Des de fa uns mesos que formen part del segell Delirics, de la discogràfica sabadellenca Picap.

Foto portada: una imatge del grup.