Foto portada: Manzano, aquesta tarda a la Vapor Badia. Autor: J.d.A.

La Festa Major de Sabadell ja té cartell

Coincidència feliç per a l’alumne de segon curs d’Il·lustració de l’Escola Illa Pau Manzano García. Un disseny de Manzano ha estat escollit com el cartell guanyador de la Festa Major de Sabadell, que es celebrarà entre els dies 7 i 10 de setembre.

L’estudiant, de 20 anys, va fer un disseny amb colors alegres. “Volia un disseny vibrant, que deixés entendre que hi ha festa”, ha assegurat. I va acompanyar-lo de la Torre de l’aigua, que aquest any celebra el seu centenari. Llavors ell no coneixia l’efemèride del centenari. Ho ha sabut, sorprès, aquesta mateixa tarda, a la sala d’actes de la biblioteca Vapor Badia. Però el fet que el seu disseny incorporés el màxim símbol de Sabadell ha ajudat a que guanyés el concurs, amb un premi en metàl·lic de 600 euros. El seu cartell serà el punt de trobada gràfic de la propera Festa Major, de la que es presentarà el programa en les properes setmanes.
En total, aquest any s’han rebut 29 cartells, d’alumnes de l’Escola Illa i de l’ESDi. Per primera vegada, s’han exposat tots, a la Vapor Badia. Hi ha dos accèssits: el primer per a Laia Capdevila, el segon per a Youssef el Kadi. “Aquest any hi ha hagut molt nivell i ens ha costat escollir molt el cartell guanyador”, ha reconegut el director de l’Escola Illa, Agustí Montal. “De fet, cada any és més difícil”, sosté. Per la seva part, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, assegura que s’ha volgut allargar la festa amb la presentació dels cartells, setmanes abans que es conegui el programa. Fa uns dies també es va avançar que la festa arrencarà a la plaça Benjamín García de Can Rull (més info: ‘La Festa Major arrencarà a Can Rull‘).

Foto portada: Manzano, aquesta tarda a la Vapor Badia. Autor: J.d.A.