‘La veu del carrer’: Què us sembla el programa de la Festa Major?

LA VEU DEL CARRER

Sabadell està a punt de viure un cap de setmana de Festa Major. La ciutat es comença a engalanar i a preparar-se per passar aquests dies de festa abans de tornar a la rutina habitual. iSabadell ha sortit al carrer per preguntar què us sembla el programa de la Festa Major? Quines activitats us agraden més? Canviaríeu alguna cosa? Quines activitats us agradaria que es fessin i no es fan?

Núria Basachs: “Trobo què és molt justa”

Núria Basachs, la jove veïna del barri de Gràcia, li agradaria que fessin més activitats per a la gent jove.

No he mirat massa el programa perquè no hi ha massa coses que m’agradin, i normalment marxo fora de la ciutat. Només em quedo aquí per anar a la festa Flaixbac i algun dia per anar a les barraques, però no vaig a gaire cosa més perquè trobo què la Festa Major és molt justa. El que si m’ha agradat és un taller que fan per arreglar bicicletes o l’escalada”.

Lluís Jo Sala: “Participo activament de les activitats”

Lluís Jo Sala, del barri del Centre, participa activament de la Festa Major, assistint als concerts, a la cercavila i als castellers. També participa amb els seus fills de les activitats infantils. “No he mirat el programa a fons, sé que venen Los Manolos i que fa el pregó l’Elisabet Carnicé”.

Maria Torrent: “M’agrada participar a la cursa”

Maria Torrent, del barri del Centre, assegura que cada any participa a la cursa popular, li agrada molt participar i afirma que “aquest any m’he apuntat a la cursa de 14 quilòmetres que es realitza per primera vegada”.

Jordi Gil: “El castell de focs cada any és més curt”

Al veí del barri del Centre, Jordi Gil, li sembla bé en general el programa  de la Festa Major.

El concert dels Catarres el fan massa lluny del Centre de la ciutat. Normalment participo al torneig de pàdel. Penso que els esports agraden molt al jovent i estan prou bé. Espero que aquest any no escurcin el castell de focs, cada any és més curt”.

I vosaltres? Què us sembla el programa de la Festa Major? Quines activitats us agraden més? Canviaríeu alguna cosa? Quines activitats us agradaria que es fessin i no es fan? Ens deixeu les vostres opinions?

Foto portada:  Núria Basachs, Lluís Jo Sala, Maria Torrent i Jordi Gil. Autor: David B.