Manel Fuentes. Autor: David B.

Manel Fuentes enceta el cicle ‘Hi som per Festa Major!’

Després de la suspensió de la Festa Major que hauria d’haver-se engegat aquest divendres 4 de setembre, diverses iniciatives privades han programat algunes propostes per omplir l’escena cultural sabadellenca. El cicle Hi som per Festa Major ha viscut un dels seus plats forts: el concert de Manel Fuentes. 

Els Jardinets de l’Espai Cultura ha obert portes aquest divendres el cicle Hi som per Festa Major!, amb una programació especial i amb totes les entrades venudes. El comunicador Manel Fuentes ha estrenat el primer dels concerts d’aquest cicle, que ha comptat amb totes les mesures de seguretat pel Covid-19. Un concert on Fuentes ha pogut mostrar, una vegada més a la ciutat, les seves dots artístiques com a cantant i músic, emulant la figura de Bruce Springsteen.

Manel Fuentes. Autor: David B.
Manel Fuentes en el concert d’aquest divendres. Autor: David B.

Dissabte a la tarda serà moment pel flamenc amb Cristian Saucedo i a partir de les 22 hores es realitzarà un concert amb versions dels Beatles de la mà del grup sabadellenc Beatboys. Diumenge al vespre serà el torn del popular actor Joan Pera i a la nit es farà el concert de Kim Marin i el seu quartet acústic. Els Mariners de la Riera posaran el punt i final al cicle Hi som per Festa Major dilluns al migdia.

Foto portada: Manel Fuentes a l’escenari de l’Espai Cultura, aquest divendres. Autor: David B.