Foto portada: inauguració de la mostra, aquest divendres. Autora: Alba Garcia.

[Galeria de fotos] Grafitis pels Drets Humans, al Pere Quart

Aquest divendres s’ha inaugurat una mostra de grafitis al casal Pere Quart amb motiu del programa per commemorar el Dia dels Drets Humans 2020. En concret són 16 mostres d’art urbà dedicades als drets humans i pintades per diferents artistes de l’entitat ArteFakto. Es podran visitar fins el 14 de desembre. 

A la mostra es pot veure la interpretació que els artistes fan d’alguns dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans, com el dret a la vida, el dret a la igualtat davant la llei, el dret a la lliure circulació o a la llibertat de pensament. També hi ha una creació conjunta dedicada al dret a la llibertat d’opinió i expressió.

L’objectiu és donar a conèixer i sensibilitzar sobre els drets humans,  promoure la reflexió entorn aquests drets i la seva vigència a l’actualitat, i reivindicar un cop més el compromís de la ciutadania en la seva defensa.

Grafitis al carrer

Des de fa uns anys amb motiu del Dia Mundial dels DD.HH es pinta algun grafiti al carrer. Aquest any se’n farà el novè, a la plaça del Gas dedicat als drets de la gent gran. S’inaugurarà el 10 de desembre.

Foto portada: inauguració de la mostra, aquest divendres. Autora: Alba Garcia.