Els Pastorets. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula enceta amb força la nova temporada de ‘Els Pastorets’

Aquest dissabte els membres de Joventut de la Faràndula han encetat una nova temporada de Nadal amb l’estrena de Els Pastorets amb una gran acollida del públic. Ha estat una de les primeres entitats de Catalunya en estrenar el clàssic de Josep Maria Folch i Torres.

Un dels muntatges de Els Pastorets més espectaculars de Catalunya ha aixecat el teló a Sabadell amb petits canvis en l’escenografia i en la posada en escena, però amb alguns canvis destacats pel que fa al repartiment.

Gorka Plans s’ha estrenat en el paper de Rovelló encaixant perfectament amb el seu partenaire Lluquet interpretat per Marc Solé, que es va iniciar en el paper la passada temporada. En aquesta edició hi haurà un nou Sant Miquel, interpretat per Manel Dalmases, i dos nous Sant Josep que aniran a càrrec de Guillem Ayala i Josep Vidal. S’incorporen també dues noves Isabeló i una nova Verge Maria, Paula del Rio, Berta Robles i Alba Collado, respectivament. Montse Vidal i Laia Closas donaran vida al personatge de Marta.

Pel que fa a l’altre parella de protagonistes, Marc Granado i Pol Berch s’acomiadaran aquest any del paper de Lluquet i Rovelló i continua la infernal parella de Miquel Roselló i Ferran Vidal com a Satanàs i Llucifer. Enguany s’incorpora a l’elenc un nou Llucifer interpretat per Pol Moix que farà parella amb Albert Grimau.

El buc insígnia de l’entitat teatral sabadellenca, capitanejat novament per Albert González, acompanyat per Ferran Vidal i Montse Serra, que en un principi agafaran el relleu en la direcció de cara a la propera temporada, continua amb l’èxit de cada Nadal amb les platees gairebé plenes per a la funció d’aquest diumenge i el proper dissabte.

Representacions

Els Pastorets de Joventut de la Faràndula es representaran els propers 17, 23 i 26 de desembre i els dies 1, 7, 13 i 14 de gener de 2018, a les 18 hores al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: David B.