Assaig de Els Pastorets de Joventut de la faràndula. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula ultima els preparatius per l’estrena de ‘Els Pastorets’

El proper dissabte 16 de desembre Joventut de la Faràndula estrenarà l’obra teatral per excel·lència del Nadal, Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

Després de mesos de treball d’unes 200 persones que formen part de l’entitat de teatre infantil sabadellenca s’ultimen els darrers esforços per pujar a l’escenari del Teatre la Faràndula el clàssic que estrena de forma oficial la temporada nadalenca.

Un any més el muntatge de gran format està dirigit per Albert González al que se sumen Ferran Vidal i Montse Serra. Aquest any els espectadors no trobaran gaires diferències respecte a anys anteriors tot i que si podran veure alguns canvis en el repartiment del muntatge. Pel que fa als personatges principals hi trobem com en edicions passades la parella de Marc Granado i Pol Berch que en aquesta edició s’acomiadaran dels papers que porten anys duent a terme, en Lluquet i en Rovelló. Aquest any s’incorpora com a nou Rovelló Gorka Plans que farà parella amb Marc Solé, que es va estrenar com a Lluquet la temporada passada.

En aquesta edició també s’incorpora Pol Moix com un dels dos Llucifers i que farà parella amb Albert Grimau com a Satanàs. L’altre parella de Satanàs i Llucifer serà la formada per Miquel Roselló i Ferran Vidal.

Pel que fa a d’altres personatges s’incorpora un nou Sant Miquel, interpretat per Manel Dalmases i dos nous Sant Josep que aniran a càrrec de Guillem Ayala i Josep Vidal. També hi haurà dues noves Isabeló i una nova Verge Maria, que estaran interpretades per Paula del Rio, Berta Robles i Alba Collado, respectivament. Montse Vidal i Laia Closas donaran vida al personatge de Marta.

La versió infantil de Els Pastorets, on participen els alumnes del Taller de Teatre Infantil i Aula Jove tindran la seva pròpia versió de l’obra de Folch i Torres. Es durà a terme a La Sala Miguel Hernández el 27 i 28 de gener sota la direcció d’Alba Garcia i Paula del Río.

Nadal a la nit

Joventut de la Faràndula tornarà al Teatre Principal la nit de Nadal amb el muntatge de Carlo Goldoni El cafè, dirigit per Pol Berch. Una comèdia de caràcters dirigida a un públic adult que s’endinsa en els problemes que ocasiona el joc i en la corrupció moral, on diverses històries s’entrellacen al voltant d’un cafè.

Representacions

Els Pastorets s’estrenaran el proper dissabte 16 de desembre, al Teatre La Faràndula i es representaran els dies 17, 23, 26 de desembre de 2017 i el 1, 7, 13 i 14 de gener de 2018.

Foto portada: assaig d’una de les escenes de Els Pastorets, a l’escenari de La Faràndula. Autor: David B.