Foto portada: un moment del festival. Autor: David B.

‘La Bien Querida’ i ‘The New Raemon & McEnroe’, primers participants a l’Embassa’t 2017

El Festival Embassa’t 2017 que es celebrarà els propers 9 i 10 de juny a Can Marcet ha desvetllat els primers noms que formaran part del cartell d’enguany.

La Bien Querida, The New Raemon & Mc Enroe, Pantaleó, Neleonard i Zulú Zulú són els cinc primers noms que ha anunciat l’organització que participaran al Festival Embassa’t 2017.

Ana Fernández-Villaverde, La Bien Querida, apadrinada per artistes del prestigi de Los Planetas o Sr. Chinarro oferirà en el Festival el cançoner d’amor del pop estatal. Dos dels grans compositors de l’indie contemporani, Ramón Rodríguez (The New Raemon) i Ricardo Lezón (el líder de McEnroe), s’han aliat en un disc titulat Lluvia y truenos.

Pantaleó oferirà els ritmes del millor rock americà i els temes del seu darrer disc L’apartament. Neleonard acostarà al públic les melodies properes a The Divine Comedy o Sufjan Stevens  en el seu treball Las Causas Perdidas. El pop amb música africana, ritmes tribals i sintetitzadors arribarà al festival de la mà dels mallorquins Zulú Zulú, que s’amaguen darrera de màscares i vestits africans per oferir el seu disc debut Defensa Zebra.

Foto portada: un moment del Festival Embassa’t 2016. Autor: David B.