Foto portada: correfoc d'aquest dissabte. Autor: David B.

La cultura popular pren els carrers de Sabadell

Aquest cap de setmana les entitats de cultura popular de la ciutat han lluït les seves millors gales per mostrar les seves habilitats pels carrers del Centre de Sabadell.

Els Castellers de Sabadell van obrir dissabte la 13a edició del Sabadell Festa i Tradició amb una actuació a la plaça Doctor Robert, on van descarregar un 4 de 7, un 2 de 6 i carregar un 3 de 8. Acte seguit es van dur a terme dues tabalades que van sortir des de la plaça del Mercat i un posterior correfoc que va sortir des de la plaça Marcet fins fer un lluïment final. En el correfoc hi van participar el Ball de Diables de Sabadell i les Forques de Can Deu, acompanyades de les colles convidades, la Congregació Diabòlica del Congrés (Barcelona), Espetegafoc de Sitges i els Escarrufaverros (Mallorca).

Si no pots veure les fotos, fes-ho a Flickr: ‘Sabadell Festa i Tradició 2018‘.

La segona jornada de la trobada de cultura popular, es va iniciar amb la ja tradicional mostra d’entitats, la plantada de gegants i besties de foc infantil i la posterior cercavila, que ha estat seguida per desenes de famílies amb infants.

Corals a la Rambla

Un any més les corals han tingut el seu protagonisme al llarg de la Rambla. A la cantada hi ha participat l’Agrupació Coral Talia, Societat Coral Estrella Daurada, els Cantaires de Can Feu, la Coral Amics de l’Acordeon, la Coral Club Natació, la Coral Las Cardinas, la Coral Louis Vuitton, la Coral Tresca i la Coral Violes, que han recorregut la rambla fins arribar a la plaça Doctor Robert.

L’edició de Sabadell Festa i Tradició d’enguany s’ha tancat amb la celebració del 40è Aplec de la Masia Sant Oleguer, a càrrec del Club Falcons Sabadell i amb la participació de ACF Sabadell Sardanista.

Foto portada: correfoc d’aquest dissabte. Autor: David B.